Softwaresysteem voor Wim Peters Kwekerijen

Met onze Casemaster® technologie zijn wij aan de slag gegaan voor Wim Peters Kwekerijen. In het voorjaar van 2021 zochten zij contact na het lezen van onze blog over de samenwerking met Duijvestijn Tomaten. De wens was identiek; een eigen systeem die naadloos aansluit bij hun bedrijfsprocessen. Met voorop; het starten van de eigen verkoop tomaten.

Lees het hele verhaal

Public Support; de grootste detacheerder van secretaresses en projectondersteuners

Public Support biedt mensen een tijdelijke opdracht bij de overheid of non-profit organisaties. Je tekent bij hen een contract en krijgt een auto om op plaats van bestemming te komen. Met meer dan 400 gedetacheerden, komt daar veel administratie bij kijken. Excel en Word zijn verleden tijd, tijd voor automatisering.

Lees het hele verhaal

Meer Holding B.V., gespecialiseerd in vastgoed

Meer Holding B.V. is gevestigd in Nieuwveen. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in vastgoed. Met hun diverse klantenkring, zijn er verschillende betaalafspraken mogelijk. Maandelijks, per kwartaal, per half jaar of per jaar. Door de groei en om in kosten te kunnen besparen, is er gekozen om Excel in te ruilen voor een moderne software systeem.

Lees het hele verhaal

FlynthLink: de door Flynth Adviseurs en Accountants ontwikkelde online begrotingstool

Flynth Adviseurs en Accountants bedrijfsadviseur Paul Kuijpers verteld: FlynthLink is ontworpen vanuit de filosofie om exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen op een praktische manier te kunnen opstellen. Een van de uitgangspunten was om ondernemers niet meer met spreadsheets te laten werken, maar het gehele proces in een online programma te kunnen verwerken.

Lees het hele verhaal

Voor Duijvestijn Tomaten ontwikkelde we revolutionaire WMS software

In opdracht van Duijvestijn Tomaten hebben wij een nieuw, compleet Warehouse Management Systeem (WMS) ontwikkeld. “Het programma, Casemaster, is uniek in zijn soort”, zegt Remco Duijvestijn, Business Controller en één van de eigenaren van Duijvestijn Tomaten. “Waar de meeste programma’s vaak maar door maximaal 80% passen, is deze 100% op maat gemaakt. Het past als een jas.”

Lees het hele verhaal

Samenwerking met Kastol VOF

Wij waren op zoek naar een nieuw softwarepakket. Het nieuw pakket moest ons oude Unix pakket vervangen. Wat ons zeer aanspraak aan 9knots is de “no-nonsense” cultuur. Geen mooie verhalen, maar gewoon doen wat je belooft. Wij hebben de samenwerking met 9knots als zeer prettig ervaren.

Lees het hele verhaal