GreenMaster

GreenMaster is onze complete online applicatie voor de sierteelt verkoop. Hierin is het mogelijk om alle beschikbare verkoopkanalen aan te sturen vanuit één aanbod! Compleet tot en met het afrekenen van de geleverde orders via Flora Holland, Plantion, Ai2 of direct op factuur!

Naar GreenMaster

ERP oplossingen op maat

Naast onze standaard softwareoplossingen bieden wij ook softwaremodules op maat aan. Iedere module kan naar wens geconfigureerd worden en extra functionaliteiten zijn eenvoudig toe te voegen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

FinMaster

Partnerbedrijf FinMaster biedt een complete online boekhoudapplicatie, speciaal ontwikkeld voor de ondernemer. Met FinMaster kunt u uw financiële administratie registreren en beheren. FinMaster is een gebruiksvriendelijke en effectieve applicatie waarin uw administratie(s) gemakkelijk zijn te verwerken. Ook voor accountants- en administratiekantoren is deze oplossing uitstekend te gebruiken om de samenwerking met cliënten te bevorderen.

Naar FinMaster

FlexMaster

FlexMaster is een complete online planningstool die de mogelijkheid biedt om o.a. uw flexwerkers, huisvesting en transportplanning te beheren en is geschikt voor kleine en grote organisaties. Er kunnen eenvoudig overzichtelijke rapportages worden gegenereerd en middels een mobiele APP kunnen snel gegevens worden gedeeld met Flexwerkers of relaties.

Naar Flexmaster

TimeMaster

TimeMaster is de cloud-gebaseerde, tijdregistratie- en planningssysteem. Medewerkers kunnen in- en uitklokken op elk apparaat en vanaf iedere locatie. Moderne technologie werkt alle gegevens real-time bij, zodat je direct ziet wie er op dit moment waar aan het werk is.

Naar TimeMaster