• Hoe zit het met de integratie van ERP met andere systemen die bedrijven gebruiken?
  • ERP-systemen kunnen meestal naadloos integreren met andere systemen / koppelingen, die je bedrijf momenteel gebruikt, zoals CRM-software, e-commerceplatforms, boekhoudpakketten en gespecialiseerde applicaties. Dit zorgt voor een uniforme gegevensstroom en verbeterde operationele efficiëntie.

 • Welke bedrijven kunnen profiteren van het gebruik van ERP?
  • Bedrijven van elke omvang en in diverse sectoren, zoals consignatieverkoop – sierteelt, detachering, transport, AGF, productie, distributie, detailhandel, gezondheidszorg, en verschillenden dienstverlening kunnen profiteren van het gebruik van ERP. Het helpt bij het stroomlijnen van processen, verbeteren van efficiëntie en ondersteuning van groei.

 • Kan een ERP systeem worden aangepast aan de specifieke behoeften van mijn bedrijf?
  • Ja, met een ERP-systeem is alles mogelijk! Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Het biedt flexibele modules en aanpasbare functies om aan te sluiten bij uw unieke bedrijfsprocessen en groeivermogen. Daarnaast kan een ERP systeem altijd doorontwikkeld blijven worden wanneer er meer wensen zijn voor de software.

 • Hoe kan een ERP maatwerk systeem de efficiëntie van mijn bedrijfsprocessen verbeteren?
  • ERP systeem verbetert de efficiëntie van bedrijfsprocessen door alle bedrijfsfuncties te integreren in één systeem, wat zorgt voor gestroomlijnde workflows en betere communicatie. Het biedt realtime gegevens en rapportage, waardoor snelle, geïnformeerde beslissingen mogelijk zijn. Daarnaast automatiseert het repetitieve taken, vermindert het fouten en stelt het medewerkers in staat zich te richten op strategisch werk. Voorraadbeheer wordt geoptimaliseerd door beter inzicht in voorraadniveaus en vraagvoorspellingen. Dit leidt tot hogere klanttevredenheid dankzij efficiëntere orderverwerking en verbeterde klantenservice. Kosten worden verlaagd door efficiëntere werkwijzen en minder papierwerk. Compliance en risicobeheer worden ondersteund door ingebouwde tools en rapportages, waardoor aan regelgeving wordt voldaan. Bovendien biedt ERP maatwerk systeem de flexibiliteit en schaalbaarheid om mee te groeien met uw bedrijf. Kortom, een ERP systeem stroomlijnt processen, verbetert de besluitvorming en verhoogt de algehele efficiëntie.

 • Wat zijn de kosten van een ERP-implementatie?
  • De kosten van een ERP-implementatie variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van het bedrijf, de complexiteit van de bedrijfsprocessen, maatwerkvereisten en meer. Er moet rekening gehouden worden met bijvoorbeeld:

   Licentiekosten:
   Dit omvat de kosten voor het aanschaffen van de ERP-softwarelicenties. Licenties kunnen op verschillende manieren worden geprijsd, zoals per gebruiker, per module of als een totaalpakket.

   Implementatiediensten:
   De kosten voor het implementeren van het ERP-systeem, inclusief planning, configuratie, gegevensmigratie en training van het personeel. Deze kosten kunnen aanzienlijk zijn, vooral als er aangepaste aanpassingen nodig zijn.

   Aanpassingen en maatwerk:
   Als het ERP-systeem moet worden aangepast aan specifieke behoeften van het bedrijf, kunnen er extra kosten zijn voor maatwerkontwikkeling.

   Onderhoud en ondersteuning:
   Periodieke kosten voor het onderhouden en upgraden van het ERP-systeem, evenals ondersteuningskosten voor technische problemen

   Voor meer vragen kun je beter contact met ons opnemen via support@9knots.nl of bel ons op 085-2100195.