Ons logo

9 Knots = 9 Knopen

Zeilen met een snelheid van 9 knopen is een oud scheepvaartgezegde uit de VOC-tijd toen dappere mannen de zeven zeeën bevoeren in houten schepen. 9 knopen werd als hoogst haalbare snelheid beschouwd en werd synoniem voor hoge snelheid en voorspoed. Dit is onze metafoor naar CaseMaster: de perfecte software, snel aanpasbaar aan gewijzigde omstandigheden en deze komt tot uiting in het logo met de naar boven gerichte opwaartse pijl.

Onze oplossing

9 Knots Solutions BV is een prominent lid van de CaseMaster® Development Community. De Community bestaat uit resellers in Engeland en Nederland. Het kantoor in Nederland is geopend in maart 2009 en heeft zich snel gevestigd als kwaliteit aanbieder van innovatieve oplossingen. Onze oplossingen zijn flexibel en kunnen relatief eenvoudig uitgebreid of aangepast worden. Daarmee behoudt het systeem zijn waarde, verbetert je bedrijfsvoering en is je investering veiliggesteld.

Onze Missie

Bij 9 Knots gaan we voor een missie die onze trots en toewijding weerspiegelt. We bieden standaardoplossingen voor niche markten, met maatwerkopties voor een perfecte match. Met onze unieke projectaanpak minimaliseren we risico’s voor klanten, wat ons tot een betrouwbare en professionele IT-partner maakt. Onze no-nonsense benadering, gericht op resultaten, wordt gewaardeerd. Klanten beschouwen ons als partners, niet alleen leveranciers, dankzij onze toegankelijkheid, snelle service en  advies. Bij 9 Knots streven we naar een voortdurende evolutie, met als doel waarde te blijven creëren voor al onze stakeholders.