CaseMaster®

De oorsprong van CaseMaster® dateert uit begin jaren negentig. Het was de opkomst van webtechnologie die het mogelijk maakte om theorie en praktijk bij elkaar te brengen en CaseMaster® concepten voor productiedoeleinden te gebruiken. En met groot succes.

9 Knots Solutions BV is een prominent lid van de CaseMaster® Development Community. De Community bestaat uit resellers in Engeland en Nederland. Het kantoor in Nederland is geopend in maart 2009 en heeft zich snel gevestigd als kwaliteit aanbieder van innovatieve oplossingen. Onze oplossingen zijn flexibel en kunnen relatief eenvoudig uitgebreid of aangepast worden. Daarmee behoudt het systeem zijn waarde, verbetert je bedrijfsvoering en is je investering veiliggesteld.

Ons logo

9 Knots = 9 Knopen

Zeilen met een snelheid van 9 knopen is een oud scheepvaartgezegde uit de VOC-tijd toen dappere mannen de zeven zeeën bevoeren in houten schepen. 9 knopen werd als hoogst haalbare snelheid beschouwd en werd synoniem voor hoge snelheid en voorspoed. Dit is onze metafoor naar CaseMaster: de perfecte software, snel aanpasbaar aan gewijzigde omstandigheden en deze komt tot uiting in het logo met de naar boven gerichte opwaartse pijl.