Uitgebreide softwareoplossing voor de sierteelt

GreenMaster is een uitgebreide softwareoplossing voor de sierteelt, door ons ontwikkeld. Het biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder voorraadbeheer, orderverwerking, verkoopbeheer en teeltplanning. De software integreert met belangrijke platforms zoals Royal FloraHolland en Plantion, wat de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid voor kwekers verhoogt.

Met GreenMaster kunnen gebruikers via een webgebaseerde interface altijd en overal toegang krijgen tot hun gegevens. De software omvat ook een mobiele app voor extra flexibiliteit, waardoor kwekers hun bedrijfsprocessen kunnen beheren ongeacht hun locatie. Dit helpt hen om sneller en efficiënter te werken, wat cruciaal is in de dynamische wereld van de sierteelt.

Daarnaast biedt GreenMaster een geïntegreerde webshop waarmee kwekers hun producten online kunnen verkopen. Deze webshop is volledig afgestemd op de huisstijl van de kwekerij en biedt klanten een naadloze ervaring. Dit helpt kwekers hun bereik te vergroten en hun verkoop te stimuleren, doordat klanten gemakkelijk en snel bestellingen kunnen plaatsen. GreenMaster streeft ernaar om kwekers te ondersteunen in hun streven naar succes en groei door middel van geavanceerde en gebruiksvriendelijke technologie​.