Gemakkelijke tijdregistratie

TimeMaster is de cloud-gebaseerde, tijdregistratie- en planningssysteem. Medewerkers kunnen in- en uitklokken op elk apparaat en vanaf iedere locatie. Moderne technologie werkt alle gegevens real-time bij, zodat u direct ziet wie er op dit moment waar aan het werk is. En omdat TimeMaster veilig werkt in de cloud, heb je verder niets nodig: geen servers, geen software; gewoonweg inloggen en beginnen.
Je medewerkersregistratie is nog nooit zo makkelijk geweest.

Voordelen:

  • Overal online toegang
  • Gemakkelijk en intuïtief
  • Uitgebreide rapportage- en controleopties
  • Flexibel voor elk bedrijf
  • Compleet en op maat
  • Inzicht is actuele bezetting

 

Eenvoudig en snel een planning maken
Met TimeMaster kun je eenvoudig en snel (herhalende) diensten inroosteren. In het rooster zijn standaarddiensten aan te maken, welke het rooster ingesleept kunnen worden. Daarnaast kunnen diensten ook in het rooster worden toegevoegd, waarbij de standaarddiensten zijn aan te passen.

Door het gebruik van herhalende diensten kan een werkrooster voor een langere periode vooruit gepland worden. Bij het inroosteren van een herhalende dienst, kan ingesteld worden om de hoeveel weken de dienst herhaald moet worden, en op welke dagen. Diensten kunnen herhaald worden tot een specifieke datum of zonder einddatum.

Met de bezettingsfunctie, kun je aangeven aan welke diensten het rooster moet voldoen. Zo kan er bijvoorbeeld een minimale, maximale of exacte hoeveelheid diensten worden ingesteld. Hierdoor is direct zichtbaar of het werkrooster voldoet aan de opgegeven bezetting.

Verlof en verzuim
In het rooster zijn de afwezigheden per medewerker zichtbaar. Hierdoor kan de planner eenvoudig rekening houden met alle afwezigheden. Iedere afwezigheid wordt weergegeven in een kleur dat bij het type afwezigheid hoort.

Rapportage
Overzichtelijke rapportages geven inzicht in: gewerkte uren, taken, locaties en medewerkers.