25 juli 2022
Referenties

Onze samenwerking met Meer Holding B.V.

Meer Holding B.V. is gevestigd in Nieuwveen. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in vastgoed. Met hun diverse klantenkring, zijn er verschillende betaalafspraken mogelijk. Maandelijks, per kwartaal, per half jaar of per jaar. Door de groei en om in kosten te kunnen besparen, is er gekozen om Excel in te ruilen voor een moderne software systeem.

Gerard Spelt aan het woord; “9 Knots Solutions is door een kennis aanbevolen en heef geleid tot een succesvol softwarepakket. 9 Knots heeft in Casemaster speciaal twee modules ontwikkeld voor Meer Holding. Voor een ander gedeelte van ons bedrijf is ook de casemaster software van 9 Knots Solutions toegepast. In de toekomst hopen wij veel, maar vooral plezierig, gebruik te kunnen maken van deze software. Bovendien is het programma perfect ingericht om mee te kunnen groeien met ons bedrijf”.

De modules

Een van de modules is specifiek gericht op het vak. De wens was deze zo simpel mogelijk te houden. Vooral de controle en juist “dat stukje van weldenkendheid”, om fouten en vergissingen tot nul te realiseren.

Een andere module is een boekhoudkundig programma. Het programma is snel, simpel en efficiënt. Hierin wordt communicatie, facturen, herinneringen en aanmaningen vastgelegd. Documenten en contracten kunnen in dit systeem worden ingezien, maar ook goed bewaard. Overal ter wereld is dit programma toegankelijk aangezien de omgeving volledig webbased is.

Er is voor 9 Knots Solutions gekozen, omdat er veel mogelijkheden waren. Juist precies waarbij onze bedrijfsvoering dit nodig acht.

Gerard Spelt aan het woord; “9 Knots Solutions is door een kennis aanbevolen en heef geleid tot een succesvol softwarepakket voor ons. Voor een ander gedeelte van ons bedrijf is ook de casemaster software van 9 Knots Solutions toegepast. In de toekomst hopen wij veel, maar vooral plezierig, gebruik te kunnen maken van deze software. Bovendien is het programma perfect ingericht om mee te kunnen groeien met ons bedrijf”.

Wil je meer weten over Meer Holding B.V.?

Meer Holding B.V. software 9 Knots Solutions

Gerard Spelt
Meer Holding B.V. Nieuwveen
gerard@meerholding.nl

  • Dit artikel verscheen eerder in 2019, maar is juli 2022 herschreven.

De reacties zijn uitgeschakeld.