17 maart 2022
Nieuws

Nieuwe arbeidsplanning software; FlexMaster

In Nederland is een tekort aan arbeidskrachten. Hierdoor groeit de vraag naar flexibele arbeidskrachten. Om deze mensen goed te begeleiden en welkom te laten voelen in Nederland, zijn er vele bedrijven die het gehele proces voor deze mensen ondersteunen. Denk aan werken, wonen en mobiliteit. Wij zagen dat er grote behoefte is om deze processen te verbeteren met slimme en toegankelijk technologie. Daarom hebben wij de nieuwe arbeidsplanning software FlexMaster gelanceerd.

Wat kan FlexMaster?

FlexMaster biedt flexibele planningstools voor het organiseren van arbeid, huisvesting en transport. FlexMaster kan als basis worden neergezet en helemaal naar eigen wens verder ingericht en uitgebouwd worden om tot een 100% oplossing te komen. Tevens biedt FlexMaster de mogelijkheid om te koppelen met externe systemen waar nodig. Ook biedt het diverse APPS om de communicatie met klanten, intern personeel en flexwerkers te vereenvoudigen en hiermee tijd te besparen.

De APP

De software is volledig te coördineren via de coördinator app. Met deze app ben je altijd en overal op de hoogte. Zo is de beschikbaarheid en vakanties van de werknemers te zien, uitgifte en retour van fietsen, maar zijn ook handtekeningen en overeenkomsten vast te leggen en te versturen. Ook voor de werknemers is er een speciale Flex app waarin zij hun werklocatie kunnen zien, salarisstroken kunnen bekijken, vrij kunnen vragen of de vervoersplanning kunnen inzien.

Waarom gebruiken maken van de FlexMaster software?

De eerste klant kwam bij FlexMaster met het probleem dat hun arbeidsplanningssysteem erg tijdrovend en foutgevoelig was. Daarnaast bood het oude systeem niet voldoende functionaliteiten. Hierdoor werden nog veel zaken in Excel bijgehouden. Het overzicht tussen flexwerker en de opdracht in combinatie met huisvesting en mobiliteit ontbrak. Hierdoor wordt er vaak inefficiënt gepland. FlexMaster heeft al deze problemen opgelost. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke tijdsbesparing en een betere dienstverlening voor hun klanten en flexwerkers!

Wil je meer weten? Bekijk dan de website van ons product www.flexmaster.app of neem contact met ons op via info@9knots.nl.

Bellen kan ook naar 085 – 2100195.
We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

De reacties zijn uitgeschakeld.