29 augustus 2022
Referenties

9 Knots Solutions realiseert softwaresysteem voor Wim Peters Kwekerijen

Met onze Casemaster® technologie zijn wij aan de slag gegaan voor Wim Peters Kwekerijen. In het voorjaar van 2021 zochten zij contact na het lezen van onze blog over de samenwerking met Duijvestijn Tomaten. De wens was identiek; een eigen systeem die naadloos aansluit bij hun bedrijfsprocessen. Met voorop; het starten van de eigen verkoop tomaten.

Diverse gesprekken vonden plaats met directeur Wim Peters, Nick Greijmans, Maurice Langeslag en Eric Bernards. Nauwkeurig werd er met elkaar gekeken naar de bestaande bedrijfsprocessen en welke nieuwe wensen er zijn. Wij streven er naar om voor elke klant een ERP maatwerk systeem te ontwikkelen die de volledige 100% oplossing biedt. Om dit te kunnen realiseren werken wij met ons eigen Casemaster® framework.

Gegevens vastleggen

In Casemaster® moeten veel gegevens kunnen worden vastgelegd voor Wim Peters Kwekerijen. Zoals de diverse rassen van tomaten, gewicht en Global Location Numbers. In het systeem kunnen de gegevens zo vastgelegd worden, dat andere modules geautomatiseerd verder kunnen, zoals bij de verkoopmodule. Er kan een actuele voorraad getoond worden waarbij rekening wordt gehouden met de oogstprognose. Alle modules binnen het systeem sluiten aan. Zo dient er eerst een order te worden afgerond voordat transport planning, facturatie en daarmee voltooiing van de verkoop kan plaatsvinden.

Om alles inzichtelijk te houden worden er rapportages aangeboden. De rapportages moeten snel en eenvoudig kunnen worden ingezien. Dat kan, Casemaster® is flexibel in gebruik. Het enige vereiste is een browser met internettoegang.

Het systeem is naadloos aangesloten op onze bedrijfsprocessen. Van oogstregistraties tot logistieke bewegingen en de uiteindelijke verkoop. 9 Knots Solutions is van zeer grote waarde geweest.”

Wim Peters, directeur Wim Peters Kwekerijen
Wim Peters, directeur Wim Peters Kwekerijen

Live met ERP systeem

Na maanden van voorbereiding is Wim Peters Kwekerijen op 1 januari 2022 live gegaan met ons maatwerk ERP systeem. Ook maken zij gebruik van het boekhoudprogramma van onze softwarepartner FinMaster. Dit pakket is volledig door ons geïntegreerd. Hierdoor kunnen er gemakkelijk facturen worden aangemaakt in het systeem en automatisch worden doorgestuurd. Ook de grootboekrekeningen kunnen worden overgenomen. Het ERP systeem neemt de factuurregels over en splits deze uit waarna er een directe terugkoppeling plaats vindt in FinMaster.

Integratie met andere softwarepakketten is ook mogelijk. Omdat het programma volledig maatwerk is, kan het bedrijf altijd blijven doorgroeien en mee ontwikkelen. Door ontwikkelen blijven we doen. Voor zowel nieuwe wensen, als gewenste aanpassingen aan de huidige processen.

“Wij zijn klaar voor de toekomst en nieuwe afzet mogelijkheden.

Contact

Ook interesse in een op maat gemaakt software programma? Neem dan contact met ons op via info@9knots.nl of bel ons via 085-2100195.

Je kunt ook een bericht achterlaten via ons contactformulier. Wij nemen dan contact met jou op.

Meer weten over deze tomatenkwekerij? Bezoek de website; www.wimpeterskwekerijen.nl

De reacties zijn uitgeschakeld.