17 januari 2022
Nieuws

Duijvestijn Tomaten en 9 Knots Solutions B.V. ontwikkelen revolutionaire WMS software voor de tuinbouw

Remco Duijvestijn

In opdracht van Duijvestijn Tomaten hebben wij een compleet nieuw Warehouse Management Systeem (WMS) ontwikkeld.

In September 2016 zijn de gesprekken gestart met Remco Duijvestijn, Business Controller en één van de eigenaren van Duijvestijn Tomaten. ‘Het programma, Casemaster, is uniek in zijn soort”, zegt Remco. “Met de gedachte ‘voldoen aan een doorlopende aanvraag naar flexibiliteit’ is ons product ontworpen. Casemaster is volledig aangepast aan ons systeem. Waar de meeste programma’s vaak maar door maximaal 80% passen, is deze 100% op maat gemaakt. Het past als een jas.”

Maximale flexibiliteit

Wat Casemaster zo bijzonder maakt, is dat onze software wordt ingericht en aangepast op de bestaande processen binnen de organisatie. Niet andersom dus, wat nu gebruikelijk is. Het kan dus eenvoudig geïntegreerd worden met alle bestaande softwaresystemen. Denk aan boekhoudpakketten, werkplekautomatisering en andere verkoopportalen. Casemaster kan worden gebruikt als verkoopportaal, maar ook voor verkoop- en oogstprognoses, kwaliteitskeuring, voorraadadministratie, inkoopportaal fust en producten, arbeidsplanning, CRM, etc. Een compleet pakket. Het programma is bovendien volledig webbased en kan dus makkelijk overal worden ingezet. Enige vereiste is een browser met internettoegang. Maximale flexibiliteit dus.”

Duijvestijn Tomaten BV

“Het programma is zo flexibel dat het makkelijk kan meegroeien met ons bedrijf”

Met bedrijf meegroeien

Het hele ontwikkelproces is in verschillende fases verlopen. Gaandeweg hebben we nog een en ander bijgeschaafd. Het resultaat van deze samenwerking is een programma waarin het hele verpakkingsproces van LogiFour (het verpakkingsbedrijf van Duijvestijn Tomaten) volledig geïntegreerd is.

De toekomst ziet Duijvestijn rooskleurig tegemoet. “Het programma is zo flexibel dat het makkelijk kan meegroeien met ons bedrijf. Dat is fijn! Als de wens er is, kan het ook eenvoudig worden uitgebreid en gewijzigd naar onze behoeften.” Duijvestijn ziet ook een kans voor collega telers om zo efficiënter hun bedrijfsprocessen te kunnen inrichten. “Bestaande systemen zijn vaak net niet helemaal wat je nodig hebt. Juist datgene wat het programma niet kan zorgt voor ergernis, tijdverlies en hogere kosten. Dat kan met Casemaster nu allemaal worden voorkomen.” vult Remco aan.

Wij zijn blij met een mooie samenwerking als deze!

Contact

Wil je net als Duijvestijn een op maat gemaakt programma?
Of gebruik maken van een van onze producten?
Neem dan contact met ons op via info@9knots.nl of bel ons via 085-2100195.

Je kunt ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.
Wij nemen dan contact met jou op.

Voor meer informatie over Duijvestijn Tomaten kunt de website bezoeken:
www.duijvestijntomaten.nl

De reacties zijn uitgeschakeld.