28 november 2022
Nieuws

Openingsfeest van ons nieuwe kantoor!

Sinds mei 2021 is 9 Knots Solutions verhuisd naar het nieuwe kantoorpand in De Kwakel. Na een prachtige verbouwing zat het team er perfect bij. Totdat in februari 2022 de storm Eunice huis kwam houden. Het dak ging kapot. De schade was enorm. De herstelwerkzaamheden werden in een half jaar tijd gedaan. Begin augustus 2022 werd terug verhuisd.

Openingsfeest 9 Knots

Een openingsfeest voor genodigde was er nog niet van gekomen. Daar moest wat aan gedaan worden. Donderdag 24 november was het feest. Het kantoor werd officieel geopend met de genodigde van 9 Knots en FinMaster! Vele felicitaties kwamen onze kant op. Het pand heeft geen kantine, maar een heus bruin café. Een fantastische plek voor een borrel. Het werd dan ook gezellig druk in het café.

Richard Klijn, directeur van 9 Knots Solutions, begon met een welkomwoordje en vertelde over de start van 9 Knots, GreenMaster en partner FinMaster. Wist je dat er maar liefst 4x verhuisd is sinds de start in 2009? Het eerste kantoor was in Hilversum, daarna verhuisde het team naar Nieuwveen. In het pand van Nieuwveen waren meerdere kantoren beschikbaar. Van de rechterkant is er ook nog verhuisd naar de linkerkant van het pand om uit te breiden. In De Kwakel is DE plek gevonden. Alle mogelijkheden voor uitbreiding zijn hier aanwezig. Richard bedankte in het bijzonder de eerste klanten van 9 Knots Solutions. Zonder hen had 9 Knots niet kunnen worden wie ze nu zijn!

Er was een gezellige opkomst. Er is genoten met zijn allen van een heerlijk paars 9 knots gebakje, champagne en een heerlijk 5-gangen walking dinner.

Wij danken alle genodigde voor de aanwezigheid!

Ben je ook benieuwd naar ons kantoor of wat 9 Knots Solutions voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, de koffie staat altijd voor je klaar! We ontvangen je graag in een van onze spiksplinternieuwe vergaderzalen.

Bel 085 – 2100195 of stuur een mailtje naar support@9knots.nl.

Interesse in de online boekhoudsoftware van onze partner?
Ga dan naar www.finmaster.nl

De reacties zijn uitgeschakeld.