28 februari 2022
Nieuws

9 Knots Solutions op bezoek bij Royal FloraHolland Aalsmeer

Om meer inzicht te krijgen ging 9 Knots Solutions op bezoek bij Royal FloraHolland. Tijdens dit bezoek zagen wij het reilen en zeilen van de veiling in Aalsmeer en waar onze eigen software, GreenMaster, wordt ingezet.

Royal FloraHolland Aalsmeer is de grootste bloemenveiling ter wereld. Onder begeleiding van onze gids startte wij om half 8 ’s morgens onze tour. Het was al druk op de marktplaats van de veiling. Karren vol komen voorbij. Leuk om ook onze eigen GreenMaster klanten tegen te komen op de karren. Van rozen, calla’s, narcissen, gerbera’s en vele soorten planten. Op de veiling begint de drukte natuurlijk al veel eerder. Om 4 uur zijn de eerste mensen al paraat om aan de slag te gaan. Om kwart over 9 konden wij nog net een blik vangen van de klok voor de laatste verkopen.

GreenMaster is de complete applicatie voor de sierteelt. Met onze software bieden wij alles voor de verkoop, het publiceren van aanbod een geïntegreerde webshop en het eenvoudig kunnen aanmaken van klokpartijen. Er wordt de mogelijkheid geboden om alle beschikbare verkoopkanalen aan te sturen vanuit één aanbod. Compleet tot en met het afrekenen van de geleverde orders via o.a. Royal FloraHolland. Alles vanuit 1 applicatie.

Royal FloraHolland maakt zelf ook gebruikt van onze software. Zij zetten deze in om veilbrieven te maken met partijen die “over” worden geveild. Dit kan zijn door kwaliteit of zoek geraakte partijen die eind van de dag weer naar voren komen. Deze partijen moeten opnieuw aangeboden worden. Voor het maken van deze brief zetten zij de software van GreenMaster in.

Een leuke en leerzame ochtend op de veiling was het zeker. Namens ons team; dank voor de rondleiding Jos!

Bloemenveiling Royal FloraHolland in Aalsmeer
Marktplaats bij Royal Flora Holland Aalsmeer
Team van 9 Knots Solutions op bezoek bij FloraHolland

Meer weten over onze GreenMaster software?

Bezoek de website www.greenmaster.nl of bel ons 085 – 2100195. Mailen kan naar support@9knots.nl.

De reacties zijn uitgeschakeld.