31 juli 2023
Nieuws

9 Knots ontwikkelt urenregistratiemodule

In deze blog kunnen wij een mooie update met jullie delen. In de afgelopen maanden hebben wij namelijk een urenregistratiemodule ontwikkeld. Onlangs verscheen er in de zomereditie van Into Business magazine Amstelveen, een mooi artikel hierover. De vraag over deze registratiemodule, kwam vanuit verschillende hoeken. De laatste tijd vooral van gebruikers van onze GreenMaster software. Er zijn nog veel bedrijven die met Excel of een verouderd pakket werken, vanuit diverse locaties of losse computers om uren te registreren. Dat kan anders!

Urenregistratiemodule

9 Knots ontwikkelt altijd door. Voor onze maatwerk systemen en voor onze standaard oplossingen, zoals GreenMaster. Na de vraag of de urenregistratie ook niet aan het GreenMaster systeem gekoppeld kon worden, zijn wij aan de slag gegaan met een nieuwe module. Deze module noemen we TimeMaster. Er wordt gewerkt met een draadloze chip. Met deze chip heeft iedereen de mogelijkheid om in te klokken, zodat zijn of haar uren geregistreerd kunnen worden. Het is de eerste fase waar voor ons de focus op ligt. De volgende fases zijn ook in ontwikkeling. Het doel is gelijktijdig meer bedrijven aan te kunnen sluiten op deze prachtige nieuwe module!

Personeelsplanning

De volgende stap die zal worden uitgewerkt is de personeelsplanning. In de toekomst moet het ook mogelijk worden om in TimeMaster naast de gewerkte uren, ook de gedane arbeid te kunnen registreren. Deze gegevens kun je dan weer gebruiken voor prognoses of je aanbod. We hebben er voor gekozen dit op te knippen aan de hand van de behoeftes op de werkvloer. De nadruk ligt nu op het daadwerkelijk registreren van de uren.

De voordelen van urenregistratiemodule TimeMaster voor jou bedrijf

  • Efficiënte tijdregistratie: Met onze software kun je eenvoudig de gewerkte uren van je werknemers registreren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat alle uren correct worden bijgehouden, waardoor handmatige fouten en administratieve rompslomp tot een minimum worden beperkt.
  • Verhoogde nauwkeurigheid: Door gebruik te maken van de urenregistratie kunnen werknemers op een gestructureerde manier hun werkuren registeren. Dit minimaliseert mogelijke fouten en stelt jou in staat om de betaalgegevens van jouw personeel nauwkeurig te berekenen.
  • Optimalisatie van de personeelsplanning: Het maakt het mogelijk om efficiënt en overzichtelijk het werkrooster van jouw medewerkers op te stellen. Je kunt gemakkelijk rekening houden met beschikbaarheid, vaardigheden en speciale verzoeken, waardoor je je middelen effectief kunt inzetten.
  • Kostenbesparing: Het is mogelijk om tijd en kosten te besparen, doordat je beter inzicht krijgt in de gemaakte uren en efficiënter kunt plannen. Dit resulteert niet alleen in een hogere productiviteit, maar ook in lagere personeelskosten.

Maak je gebruik van een op maat gemaakt systeem van ons? Dan is deze urenregistratie ook voor jou te gebruiken.

Wil je alvast meer weten over deze nieuw module? Stel ons dan je vraag via support@9knots.nl.

Lees ook andere artikelen op onze blog.

De reacties zijn uitgeschakeld.