5 april 2023
Nieuws

Aan de slag met je eigen bedrijfsapp

Het leven nog makkelijker maken is het doel van een bedrijfsapp. Er is steeds meer behoefte aan snel en realtime werken vanaf elke plek. Deze behoefte merken ook wij onder onze klanten.

De mogelijkheden voor een bedrijfsapp

We maken graag inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor het ontwikkelen van een bedrijfsapp. 9 Knots Solutions heeft voor diverse klanten al prachtige apps mogen maken. In deze blog lichten wij een paar mooie voorbeelden en de voordelen uit.

Voor een aantal distributeurs is een app ontwikkeld. Op kantoor wordt de eerste hand gelegd aan een levering, in de app is alle informatie voor de chauffeur inzichtelijk. Alle stappen die verder worden ondernomen, worden direct vastgelegd. Hiermee is de informatie over deze levering altijd realtime voor de chauffeur en op kantoor in te zien en/of te bewerken. Wist je dat het zelfs mogelijk is om documenten direct te ondertekenen? Na ondertekenen en afsluiten wordt er een document gegenereerd en direct verstuurd naar de klant.

Ben je op kantoor, thuis, loop je in het magazijn of achterin de kas? De gebruiker kan alles ter plekke waarnemen met de app.

bedrijfsapp 9 Knots Solutions

Winkel of magazijn

Een leeg schap in de winkel aanvullen? Met een mobiele app kun je meteen QR- en/of barcodes scannen, foto’s vastleggen en GPS informatie gebruiken. Via notificaties kun je direct actie(-s) uitwisselen en berichten versturen.

Door gebruik van een framework, maken we de mooiste apps met uitgebreide functionaliteiten.

Registreren van handelingen

Een app voor je wagenpark. Je kunt er de schade in vaststellen of wasbeurten en inspecties registreren. Werken met symbolen binnen de app zorgt voor een gebruiksvriendelijke look-and-feel. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden op locatie, kan de monteur eenvoudig via de app een functie openen, een kenteken opzoeken en de werkzaamheden vastleggen.

Trays in de kas

Een wens van een van onze kwekers, was een app om te kijken hoe het met een partij planten gaat in de kas. Voor elke tray generen we een unieke sticker met QR-code. Wanneer je in de kas rondloopt en meer informatie wilt over een tray planten, kan de sticker worden gescand om de volledige historie in te zien van de betreffende tray. Snelle en waardevolle informatie.

Grootste voordeel; acties uitvoeren die niet vanaf een vaste werkplek uitgevoerd kunnen worden

Voordelen en mogelijkheden van een eigen bedrijfsapp;

  • Realtime informatie vastleggen
  • Te gebruiken op elke werkplek
  • Multilanguage
  • Direct notificaties versturen
  • Direct ondertekenen
  • Scannen van QR-codes, barcodes en meer..
  • Applicatiebeveiliging / data ontsluiten

We merken dat veel bedrijven enthousiast worden van een eigen app!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Stuur ons gerust een bericht via
info@9knots.nl, we komen graag in contact om de mogelijkheden eens te bekijken.

De reacties zijn uitgeschakeld.