25 maart 2024
Nieuws

Hoera, 9 Knots Solutions bestaat 15 jaar!

18 maart 2009 is 9 Knots Solutions in Nederland gestart door Richard Klijn. Een kantoorruimte in Hilversum werd toen der tijd gebruikt. De eerste klant die de samenwerking met ons aanging, was VLP. Lees verder en ga mee in ons verhaal..

De start

In 2010 verhuisde we van Hilversum naar de Oud Nieuwveenseweg in Nieuwveen. De eerste 3 werknemers kwamen toen in dienst. Afgelopen oktober vierde wij hen 12,5 jarige jubileum bij de zaak. Ook werd dit jaar het eerste product ontwikkelt: Flynth Link. In 2012 gingen we internationaal. De samenwerking werd gestart met HBW flower concepts, een prachtige samenwerking waar wij nog steeds trots op zijn.

9 Knots Solutions 15 jaar

Boekhoudprogramma FinMaster

Wist je dat in 2014 Casemaster Finance werd geboren? 9 Knots Solutions ontwikkelde een volwaardig boekhoudpakket, wat een aantal jaar later een op zichzelf staand bedrijf is geworden genaamd; FinMaster. FinMaster is een alles-in-één online boekhoudapplicatie. In de cloud, realtime, gebruiksvriendelijk en effectief.

Met de komst van nieuwe collega’s, en de groei die aan bleef, werden we genoodzaakt extra kantoorruimte te huren in Nieuwveen. Er kwam zelfs een echte kantine bij. Na aanleiding van verschillende wensen van kwekers, werd er software voor de sierteelt ontworpen. Sinds 2017 is GreenMaster als product live gegaan. Deze software is een totaalpakket voor de bloemen- en plantenkwekers.

Van Nieuwveen naar De Kwakel

De groei zette door. In 2021 werd het pand in Nieuwveen echt te klein en zijn we de verhuizing naar De Kwakel aangegaan. Een prachtig pand aan de Voorling, met grote ruimtes voor alle bureaus, vergaderzalen en een oud bruin cafe als kantine. Dit jaar startte er ook 4 nieuwe collega’s en werd FlexMaster als nieuwe oplossing gelanceerd. FlexMaster beschikt over arbeidsplanning, huisvestingsplanning en transportplanning.

9 Knots Solutions cafe

In december 2022 werd Jim Leliveld, na 12 jaar werkzaam te zijn bij 9 Knots, mede-eigenaar van ons mooie bedrijf. Samen met Richard staat hij nu aan het roer.

Namens ons: Bedankt!

Met een grote club collega’s vieren wij in maart onze 15e verjaardag! Wij zijn dankbaar voor de steun van meer dan 1.000 klanten die voor één of meerdere van onze oplossingen hebben gekozen.

De reacties zijn uitgeschakeld.