Gerard Spelt
Meer Holding B.V.

Meer Holding B.V.

Het bedrijf Meer holding B.V. heeft diverse klanten, die op een bepaalde manier maandelijks, per kwartaal, per half jaar of per jaar een vergoeding aan ons verschuldigd zijn. Door de toenemende omvang en in kosten besparende gedachte (minder personeel en tijd). Is er gekozen om van het “boerenverstand potlood(excel) systeem” een moderne toepassing te zoeken. Er is voor 9 Knots Solutions  gekozen, omdat er veel mogelijkheden waren. Juist precies waarbij onze bedrijfsvoering dit nodig acht. 9 Knots Solutions heeft een programma(casemaster) ontwikkeld met 2 modules.

De eerste module is specifiek op ons vak gerichte software, waarbij wij zelf konden aangegeven dat het juist zo “simpel” mogelijk gehouden kon worden. Met hierbij wel de juiste toepassingen, zoals wij dat graag zouden zien. Vooral de controle en juist “dat stukje van weldenkendheid”, om fouten/vergissingen tot nul te realiseren.

De 2de module is een boekhoudkundig programma, waarmee op de meest logische wijze een boekhouding eruit komt te zien. Snel, simpel en efficiënt. De vastlegging van communicatie, facturen, herinneringen en aanmaningen. Documenten en contracten kunnen in dit systeem bewaard worden. Overal ter wereld is dit programma toegankelijk door de online web omgeving. 9 Knots Solutions is door een kennis aanbevolen en heeft geleid tot een succesvol software pakket. Voor een ander gedeelte van ons bedrijf zal in 2013 ook de software(casemaster) van 9 knots Solutions toegepast worden. In de toekomst hopen wij veel en vooral plezierig gebruik te kunnen maken van de software van 9 Knots Solutions. Het programma is ingericht om mee te groeien met ons bedrijf.

Gerard Spelt, Meer Holding B.V. Nieuwveen