Koppelingen & Partners

Door de uitgebreide koppelingsmogelijkheden is integratie met andere systemen en databronnen geen probleem. Om uw applicatie geheel naar uw wensen te maken werken we samen met verschillende bedrijven, maar ook kan de CaseMaster® applicatie aan verschillende bestaande applicaties gekoppeld worden.
Onderstaande een greep uit onze koppelingen en partners.

 

FinMaster van FinMaster B.V.Finmaster_50 (2)

FinMaster is de complete online boekhoudapplicatie, speciaal ontwikkeld voor u: de ondernemer.
Met FinMaster kunt u op een eenvoudige, overzichtelijke en snelle manier uw eigen financiële- en verkoopadministratie registreren en beheren. In FinMaster heeft u de mogelijkheid om meerdere administraties in één systeem te verwerken, zonder daarbij het overzicht te verliezen. Dit bespaart u tijd en geld! FinMaster is verkrijgbaar in een zeer voordelige abonnementsvorm of kan geïntegreerd worden in uw CaseMaster® applicatie.

Door de volledige integratie tussen uw klantspecifieke backoffice applicatie en de standaard financiële applicatie FinMaster, beschikt u over een uniek crm bestand en realtime financiële cijfers. Alle verzonden inkoop- en verkoopfacturen worden gelijk doorgestuurd en verwekt in de boekhouding.

Voor meer informatie over FinMaster kijk op www.finmaster.nl

 

 

DutchDuo

Een goeie website is het visitekaartje van uw bedrijf. Om dit te realisteren werken we hiervoor samen met DutchDuo. Bij DutchDuo staat creativiteit voorop maar zij weten ook als geen ander hoe belangrijk het is een goede en effectieve website te hebben. Zij kijken dan ook net even verder en anders tegen klantwensen aan. Bij het bedenken en maken gebruiken ze als basis een WordPressdatabase. Deze passen ze vervolgens aan, zodat de site perfect bij uw bedrijf past en een uniek karakter heeft.

Voor meer informatie over DutchDuo kunt u kijken op www.dutchduo.nl

logo_dutchduo

 

 

Kassasysteem van Star Kassasystemenstar kassasystemen

Door uw kassasysteem te koppelen worden alle pin en contanten transacties per dag verwerkt in de applicatie. Zodra u een nieuwe relatie aanmaakt in uw kassasysteem zal deze automatisch worden ingelezen en verwerkt.
Alle boekingen worden per dag gelijk ingelezen en geboekt hierdoor krijgt u een overzicht van alle pin en kas betalingen. Per dag krijgt u een dag afsluiting, op deze manier zijn de kassaverschillen te controleren en desnoods te vergelijken met de pin betalingen.

 

 

Invoice Management van Blue 10

Invoice Management is het systeem van Blue 10 voor het digitaal verwerken van uw inkoopfacturen.blue 10

Door Invoice Management te koppelen krijgt u inzicht in de status van de inkoopfacturen binnen uw organisatie.
Alle inkoopfacturen – papier, digitaal en elektronisch(xml) komen in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in de applicatie.

Voor meer informatie over Invoice Management en Blue 10 kijk op www.blue10.nl

 

Afleverbon en factuur van Olsthoorn automatisering

Met het afleverbon en facturen programma voert u op een eenvoudige wijze orders in en zijn afleverbonnen af te drukken en facturen te vervaardigen. Door de koppeling met worden de facturen gelijk doorgezet naar de applicatie waar ze verder verwerkt kunnen worden.