Visie

De visie van 9 Knots Solutions houdt al jaren stand. Onze visie maakt ontwikkelen van software eenvoudig en is bijzonder vernuftig. 9 Knots heeft het mogelijk gemaakt om een onderscheid te maken tussen data en software. Data is per bedrijf of branche specifiek. De data van een accountant, een installatiebedrijf, een inkooporganisatie of een reclame bureau zit nu eenmaal anders in elkaar. Voor software geldt dat dit meer en meer van hetzelfde is. Wat een bedrijf met de data doet en waar software voor benodigd is. Een bedrijf wil altijd data invoeren, muteren, verschillen analyseren, calculeren, output genereren. 9 Knots heeft functies als invoer, calculatie en genereren output op unieke wijze in de CaseMaster® Software gestandaardiseerd. Dit vertaald zich terug in korte doorlooptijden en snel kunnen aanpassen van uw applicatie.

 

Missie

Bij 9 Knots staat de klant centraal, wij bouwen samen aan een langdurige relatie. Zoals in elke relatie blijf je investeren door met elkaar in contact te blijven. Door ons dienstverlenende karakter en de service die wij op betaalbare wijze verlenen zijn we in staat verder te bouwen aan ons potentieel. Door ons speciaal servicecontract blijven wij in contact met de bestaande klantenkring. Voor onze klanten worden steeds meer bedrijfsgegevens via internet beschikbaar gesteld; bijvoorbeeld informatie over beschikbaarheid van mensen en middelen, voorraden, producten. Het samenwerken tussen mensen is in toenemende mate plaats- en tijdsonafhankelijk.

Het beschikken over actuele en relevante informatie, wanneer je maar wilt, via Black Berry, PDA etc. is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Naast het feit dat CaseMaster® Software in staat is om deze informatie te bewerken is het belangrijk om aandacht te schenken aan de beveiliging van deze gegevens. CaseMaster® Software voorziet in een gestructureerd niveau van beveiliging, per scherm of veld.