Over Ons

9 Knots Solutions BV is een prominent lid van de CaseMaster® Development Community. De CaseMaster® Development Community bestaat uit resellers in Engeland en Nederland. De bedrijven zijn snel groeiende ondernemingen. Wij bieden webbased bedrijfsoftware aan op basis van de innovatieve CaseMaster® technologie.

Als uw IT-Business partner leveren wij CaseMaster® producten, hosting en kunnen wij u een totaal oplossing bieden voor zowel hardware als software. Een team van specialisten is dagelijks aan het werk om zowel bestaande als nieuwe klanten verder te helpen met de, soms best lastige keuzes die gemaakt moeten worden bij vervanging van hard– of software. U vindt alle informatie op deze site. Of neem vrijblijvend contact met ons op.

Diversiteit

CaseMaster® Technologies Ltd heeft in de loop der jaren het product CaseMaster® ontwikkeld. Met de aankoop van een CaseMaster®applicatie beschikt u over een diversiteit van oplossingen, zoals registratie van klant, inkoop, verkoop, voorraadadministratie, financiële administratie, workflowmanagement, managementrapportage, integratiemogelijkheden en diverse exports.

De kracht van CaseMaster® Software is dat het zich gemakkelijk laat aanpassen aan uw wensen en/of de veranderende omstandigheden, zoals benodigd bij uitbreiding van uw assortiment, het herstructureren van afdelingen en of uw organisatie. De software stelt u in staat snel te schakelen in deze dynamische tijd en dan met name op zaken die uw bedrijf uniek en winstgevend maken of passend zijn bij uw strategie. De snelheid van het doorvoeren van de wijzigingen vertaald zich direct naar lage kosten en een korte doorlooptijd.